Patrick & Carla, Smart Fortwo Cabrio

Beste TrekStang.nl,

Ook wij zijn zeer tevreden gebruikers van een Trekstang. Sinds april 2012 is onze Smart Fortwo Cabrio uitgevoerd met een trekstang van Trekstang.nl.

We hebben inmiddels al dik 10.000km gereisd met de Smart achter ons busje en ervaren de vrijheid die we hebben als we eenmaal op een mooi plekkie staan en ons busje staat uitgestald met luifeltje en stoelen ervoor, dat we dan gewoon ons Smartje kunnen pakken om de omgeving te verkennen.
Geen “gezeur” met milieuzones waar ons busje niet meer mag komen, niet elke keer in moeten pakken en gewoon heerlijk met een cabriootje door de zon rijden.

Inmiddels met ons busje met Smartje al in Italie, Duitsland, en Belgie geweest en het Zuid Limburgse Heuvelland is een plek waar we met regelmaat te vinden zijn. We krijgen elke keer weer een hoop aandacht van mensen die precies willen weten hoe dit nu werkt met sturen etc. Ik heb mijn praatje eigenlijk al klaar als ik een camping oprijd, want de vragen komen standaard. Wil je meer over ons busje weten? Kijk dan op http://www.onze-camper.eu.

Kortom wij genieten volop van ons Smartje achter ons busje en hopen nog lang zo rond te kunnen blijven rijden!!

Patrick & Carla uit Drunen

[ Terug naar Klanten ]